Despre Noi

Înființată în anul 2009, Rebemond s-a poziționat inițial către segmentul IT oferind consultanță în vederea găsirii celor mai bune soluții pentru necesitățile software și hardware ale clienților noștri.

Fie că solicitările au constat în realizarea rețelelor de date, implementarea de programe software specifice fiecărui client și domeniu de activitate, găzduirea domeniilor de internet sau prezența online a acestora, Rebemond a oferit de fiecare dată soluția optimă, aceasta venind în urma unei atente analize și înțelegeri a fiecărui business în parte.

Proiectele noastre au constat în analiza amănunțită a necesităților și oferirea de soluții optime în raport de particularitatea domeniului de activitate precum și de posibilitățile existente atât financiare cât și de altă natură ale clienților noștri.

În timp, solicitările clienților au început să exceadă segmentului IT, astfel că adaptându-se la cerințele pieței, treptat, Rebemond a devenit integrator de proiecte, asumându-și atât faza de idee –  găsirea celei mai competitive soluții și punerea acesteia în practică, proiectare – stabilirea graficelor de lucru, etape, bugete cât și de execuție și implementare respectiv găsirea celor mai buni furnizori și nu în ultimul rând a cele mai avantajoase condiții.

Față de reglementările și obligațiile legale introduse în ultimii ani pentru societățile comerciale, Rebemond este autorizată să ofere și servicii de evaluare de risc la securitate fizică, efectuate de către evaluator certificat și înscris în Registrul Național al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizica, registru ținut și actualizat de către Poliția Română – IGP.

Suntem mândri să spunem că Rebemond nu refuză nicio provocare și are capacitatea de a răspunde mereu cu cele mai bune soluții!